menuFnac

THE CHRISTMAS SHOW
  • THE CHRISTMAS SHOW

  • Beschikbaar in :
  • Groot evenement, Spectacle pour enfants
  • op 26/12/2018 om 19h30
  • 51,00 €

Kerstmis is het feest van de tradities, en The Christmas Show is hard op weg er ook één te worden. Na de succesvolle edities in 2015 en 2016 in Nederland  brengt Deep Bridge, in samenwerking met RTL Live Entertainment deze pure kerstmagie voor het eerst naar Vlaanderen.

Op 26 december 2018 kunnen jong en oud in de Lotto Arena genieten van het beste kerstfeest van het jaar, met een sterrencast, visueel spektakel en natuurlijk een geweldig kerstverhaal. 

A Christmas Carol
The Christmas Show brengt heden en verleden op indrukwekkende wijze bij elkaar. Deze eerste editie is gebaseerd op het geliefdste kerstverhaal ter wereld: 'A Christmas Carol' van Charles Dickens. Dit klassieke verhaal is op spectaculaire wijze vertaald naar de tijd van nu. The Christmas Show staat alom bekend om zijn spectaculaire effecten, indrukwekkende dans en natuurlijk: kersthits. 

Het verhaal
Het middelpunt van de show is Justin Scrooge: een verwende en verwaande popster die alleen maar aan zichzelf denkt. Familie en vrienden ziet hij hierdoor al jaren niet meer. Toch wil hij niet alleen zij op kerstavond, en daarom verplicht hij zijn crew op die avond te werken. Iedereen. Ook zijn personal assistent Bobbie dus, die een klein kindje heeft dat thuis op haar wacht.

Vlak voor middernacht krijgt Justin bezoek van zijn vroegere manager Jakob van der Geest. Jakob vertelt hem dat hij die nacht bezoek zal krijgen van drie geesten: De Geest van Toen, De Geest van Nu en De Geest van Straks.

Deze geesten nemen Justin mee naar belangrijke momenten uit verleden, heden en toekomst en laten hem naar zichzelf kijken. Of Justin de boodschap begrijpt en durft te veranderen, blijkt als hij een aanbieding krijgt voor een grote kerstshow in Las Vegas….

----

Ik ga akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden gebruikt om deel te nemen aan het loyalty-programma van Deep Bridge en hierdoor kortingen op de toekomstige tickets voor shows van Deep Bridge zal ontvangen.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
LOTTO ARENA ANTWERPEN (ANTWERPEN)
Toevoegen