menuFnac

VELE HEMELS BOVEN DE ZEVENDE
  • VELE HEMELS BOVEN DE ZEVENDE

  • Beschikbaar in :
  • filmpremière
  • Film
  • op 06/11/2017 om 20h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 8,00 €

Dit evenement is niet meer beschikbaar in ons netwerk

Wil je op de hoogte blijven van mogelijke extra plaatsen of data, geef dan je e-mailadres op!

Om als eerste te worden verwittigd bij nieuwe ticketverkoop, gelieve ons je e-mailadres door te geven !

Om meer te weten over deze service, klik hier

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In Vele Hemels Boven de Zevende vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar, in dit bestaan dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk.

Vele Hemels Boven de Zevende is het langspeelfilmdebuut van Jan Matthys, gebaseerd op het gelijknamige literaire debuut van Griet Op de Beeck. De Vlaamse bestsellerauteur schreef ook het scenario voor de film. Twee debuten dus. In de hoofdrol ziet u Brit Van Hoof, ze heeft veel ervaring in kleinere rollen maar speelt nu haar eerste hoofdrol. Andere rollen worden vertolkt door Koen De Graeve, Viviane De Muynck en Sara De Roo. De muziek van de film werd gecomponeerd door Erik de Jong, die u beter kent als Spinvis.

De film gaat in De Roma in première.

PERS OVER HET BOEK

“Een weergaloos boek” (DE STANDAARD)

“Op de Beeck heeft een betoverende tekst geschreven: een tekst als een Spinvisliedje, waarin flarden van mensenlevens zo gerangschikt zijn dat het bij de toehoorder een vleugje heimwee oproept, en schrijnt.” (DE VOLKSKRANT)

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen