menuFnac

FINTRO HOCKEY WORLD LEAGUE
  • FINTRO HOCKEY WORLD LEAGUE

  • Beschikbaar in :
  • PASS 1/4 - 1/2 & FINALES
  • Divers
  • van 21/06/2017 tot 02/07/2017.
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch

PASS 1/4 - 1/2 & FINALES

FR
Bruxelles accueillera, du 21 juin au 2 juillet 2017, les demi-finales de la World League de hockey féminin. Cette compétition internationale de grande ampleur verra s’affronter dix des vingt meilleures équipes féminines de hockey de la planète.

Cet évènement sportif se déroulera durant huit journées de compétition dans l’enceinte du Stade Fallon, privatisée pour l’occasion. Chaque journée comptera au minimum quatre matches. Outre les rencontres sportives de haut niveau, les amateurs de hockey et de sport en général, prendront part à une fête rythmée par des animations en tous genres et par de nombreuses surprises.

GLOBAL PASS 1/4, 1/2 & FINALES - TRIBUNE A/C

NL
Tussen 21 juni en 2 juli 2017 worden in Brussel de halve finales van de World League in het vrouwenhockey gespeeld. In het kader van die prestigieuze internationale competitie met tien van de twintig beste vrouwenteams van de wereld zich met elkaar.

De halve finale van de World League Hockey wordt gespreid over acht competitiedagen in het Fallonstadion, dat voor de gelegenheid helemaal wordt geprivatiseerd. Elke dag zullen minimaal vier matchen worden gespeeld. Maar er is méér dan die sportieve ontmoetingen op hoog niveau: liefhebbers van hockey en van sport in het algemeen zullen volop kunnen genieten van allerlei randanimatie met talloze verrassingen.

GLOBAL PASS 1/4, 1/2 & FINALES - TRIBUNE A/C

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
STADE COMMUNAL FALLON (WOLUWE-SAINT-LAMBERT)
Toevoegen