menuFnac

IN GESPREK MET NAOMI KLEIN
  • IN GESPREK MET NAOMI KLEIN

  • Beschikbaar in :
  • Débat, Lezing
  • van 29/10/2017 tot 29/10/2017.
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 5,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

IN GESPREK MET NAOMI KLEIN
Nee is niet genoeg. Voor de wereld die we nodig hebben

Naomi Klein is een begrip. Ze werd in één klap bekend met haar boek No Logo (2000), waarin ze de strategie blootlegt van bedrijven die zich primair toeleggen op het verkopen van hun merk in plaats van hun product. In haar grootschalige onderzoek De shockdoctrine (2007) onthulde ze welke macht er werkelijk schuilt achter de meest ingrijpende crises en oorlogen van de afgelopen veertig jaar. In No Time (2014) lag haar focus op het milieu en hoe we onze verantwoordelijkheid moeten nemen om onze manier van leven te veranderen.

Voor haar laatste boek Nee is niet genoeg. Tegen Trumps shockpolitiek. Voor de wereld die we nodig hebben combineert ze haar kennis en inzichten van de afgelopen jaren en past die toe op de wereld van vandaag. Ze laat zien welke krachten schuilen achter de verkiezing van Trump en welk belang bedrijven hebben bij deze verkiezingsuitslag. Ondanks alles blijft Klein hoopvol en doet een krachtige oproep voor progressieve actie tegen militarisme, racisme, klimaatontkenning, gesloten grenzen … .

Stof genoeg voor een boeiend en geanimeerd gesprek met één van de belangrijkste maatschappelijke stemmen van deze tijd!

Het nieuwste boek van Naomi Klein Nee is niet genoeg. Tegen Trumps shockpolitiek, voor de wereld die we nodig hebben wordt zondag te koop aangeboden. Na het gesprek kan je je boek laten signeren.

Met de campagne #AllemaalMensen vraagt 11.11.11 een rechtvaardig migratiebeleid dat de grondoorzaken aanpakt. Een beleid dat verbindt, ver weg van het wij-zij-denken. In haar boek toont Klein aan hoe nefast zo’n polariserend beleid werkt.

Een samenwerking tussen 11.11.11, De Roma, De Geus en De Standaard.

“De kracht van Naomi Kleins betoog schuilt in de glasheldere samenvatting ervan en in de krachtige oproep tot collectieve actie.” – De Standaard

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Naomi Klein

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen