menuFnac

  • HOFFMANNS VERTELLINGEN

  • Beschikbaar in :
  • Klassiek dans, Klassieke muziek
  • op 13/01/2019 om 16h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • van 42,00 € tot 65,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiesten bekijken

 

Het Ballet en het Orkest van de Russische Nationale Opera presenteren "Hoffmanns Vertellingen", ballet in drie bedrijven naar de verhalen van de Duitse romantische dichter.

Dit niet classificeerbare werk, zowel grappig en dramatisch, vertelt de amoureuze mislukkingen van Hoffmann, tegelijk verteller en held. Drie tijdperken, drie passies, drie vrouwen: Olympia, Antonia en Giulietta. Elk van deze liefdesverhalen wordt gedwarsboomd door de destructieve tussenkomst van een slecht karakter. Zal Hoffmann, tussen droom en werkelijkheid, de ideale vrouw en het vertrouwen in zichzelf vinden? Dit fantastische verhaal wordt in deze nieuwe choreografische versie getrouw verteld.

De door Offenbach gecomponeerde aria’s uit dit populaire werk, uitgevoerd door het orkest, illustreren perfect de magie van deze show. De dansers tillen zich met ongekende lichtheid naar duizelingwekkende hoogtes om alle emoties van de dichter, op zoek naar de ware liefde, te brengen. Dit ballet neemt het publiek mee naar een zowel vrolijke als nostalgische fantasiewereld.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Ballet & Orch. Opéra national de Russie
Carl Orff

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
LOTTO ARENA ANTWERPEN (ANTWERPEN)
Toevoegen