menuFnac

DE GROTE KLASSIEKE BALLETTEN
  • DE GROTE KLASSIEKE BALLETTEN

  • Beschikbaar in :
  • BALLET & ORKEST BOLSJOI MINSK
  • Klassiek dans
  • op 17/05/2018 om 20h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • van 25,00 € tot 65,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiesten bekijken

OPGELET: deze productie vervangt de eerder aangekondigde voorstelling van ‘De Bruiloft van Figaro’ op deze datum
Door de instabiele politieke situatie in Oekraïne konden de vertolkers van ‘De Bruiloft van Figaro’ hun komst naar ons land niet 100% garanderen. De organisator heeft de eerder aangekondigde productie daarom vervangen door het spektakel ‘De Grote Klassieke Balletten’ van het Bolsjoi van Minsk.

Samen op één podium: de mooiste taferelen uit de beroemdste balletten

Op het programma van deze voorstelling staan o.a. ‘Het Zwanenmeer’ van Tsjaikovski, dat meer dan een eeuw na zijn creatie nog altijd het populairste ballet is, ‘De Notenkraker’ en ‘Doornroosje’, die beide zowel door jong als oud bijzonder gewaardeerd worden, ‘Don Quichot’ van componist Ludwig Minkus, dat sprankelt van de virtuositeit en Spaanse charme, om er slechts enkele te noemen.

Deze grote klassieke balletten worden uitgevoerd door het prestigieuze balletgezelschap en orkest van het Bolsjoi in Minsk.

Kom en geniet van de mooiste taferelen uit de klassieke dans, samengebracht in één grandioos spektakel. Indrukwekkend door z’n enscenering, overweldigend door z’n decors en schitterend dankzij z’n kostuums verenigt ‘De Grootste Klassieke Balletten’ virtuositeit en emotie in een productie die je absoluut moet zien!

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Ballet & Orch. Opéra national de Russie
Carl Orff

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN (ANTWERPEN)
Toevoegen