menuFnac

MEURIS: TIRADE
  • MEURIS: TIRADE

  • Disponible en :
  • Comédie
  • le vendredi 24/02/2017 à 20h30
Soyez le premier à donner votre avis!
Pas du tout Un peu Beaucoup Passionnément A la folie
  • 16,00 €
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

< Seulement disponible en Néerlandais >

Je zou het het onvermijdelijk resultaat van een jarenlange voorbereiding kunnen noemen. Een ding dat vroeg of laat moest gebeuren. Zanger, ex-journalist en kritische geest Stijn Meuris vond al langer dat we in Vlaanderen nood hadden aan een gedegen jaaroverzicht, met veel humor, maar ook vanuit het principe 'nagels met koppen'. Niet hengelend naar schouderklopjes van politici en onschuldige knipoogjes naar het establishment, maar harde waarheden en analyses. Dat zit er nu aan te komen.

Een anderhalf uur durende solovoorstelling waarin Meuris 2016 eigenwijs en op hoogst eigen wijze fileert. Geen grap-na-grap-en-lach, maar een gesproken performance waarin het helikopterzicht centraal staat: wat is er dit jaar gebeurd, en hoe komt dat? Zit er een lijn in de gebeurtenissen, incidenten, schandalen en fenomenen? Zit er nog iemand aan het stuur of moeten we dat alleen maar denken? En hoe komt het dat we dat normaal lijken te vinden?

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Stijn Meuris

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Ajouter